Osrednje grajsko dvorišče1
Osrednje grajsko dvorišče1
Medzidje
Medzidje
obred
obred
aranžma
aranžma
Osrednje grajsko dvorišče
Osrednje grajsko dvorišče

V objemu okoliških hribov celjske kotline, skrivnostne zgodovine in večne ljubezni, leži največji grad na Slovenskem, ki je tudi nekdanje domovanje največje rodbine celjskih grofov.
Šepet večne ljubezni Friderika II. in Veronike Deseniške se še vedno sliši v pišu vetra, ki zavija med zidovi mističnega gradu, Starega gradu Celje.

Potrdita vajino ljubezen z zaobljubo in s poroko na kraju, kjer se sodobnost prepleta s s preteklostjo in tako vajin poročni dan ohranita v lepem in nepozabnem spominu!

Izbirata lahko med dvema poročnima protokola, za vaju pa z veseljem ustvarimo tudi takšnega, ki popolnoma sledi vajinim željam:

Lahko se odločita za Klasično poroko na najlepši točki gradu – na razgledni ploščadi, od koder so poglede razgrinjali in se sprehajali že mogočni grofje Celjski.

Poseben šarm in duh preteklosti sta odliki grajske poroke, kjer se obredu pridruži grofovski par. Njegova visokost Herman II. Celjski mladoporočencema zaželi sreče v skupnem življenju, Barbara celjska pa jima nakloni nekaj modrih nasvetov in lepih misli. Da je vzdušje res grajsko, poroko oplemenitita še srednjeveški ples ter glasba in čar srednjeveške pravljice se lahko začne.

Dovolite nam, da Vas popeljemo v grajsko pravljico na Starem gradu Celje!

Poročne protokole izvaja Zavod Celeia Celje. Gostinske storitve izvaja GOSTINSTVO Manja Knez s.p. Poroko je potrebno predhodno prijaviti na Upravni enoti Celje s priloženim soglasjem, ki vam ga izstavi Zavod Celeia Celje.
 

Kontaktna oseba:                                                                              
Snežana Gabrovec

Telefon: 03 428 79 32
Fax: 03 428 79 31
E - pošta: snezana.gabrovec@celje.si

 

Datoteke:

© Zavod Celeia Celje | Pravno obvestilo | Piškotki | Produkcija: ENKI d.o.o.
Home Email Print