od 26. junija do 4. julija 2009
              

Predavatelji:

prof. Liza Hawlina Prešiček - flavta
prof. Milena Lipovšek - flavta
prof. Jože Kotar - klarinet
prof. Dejan Prešiček - saksofon
prof. Stanko Arnold - trobenta

Zavod Celeia Celje, Glasbena šola Celje in Glasbeno društvo Saksofonija pripravljajo v času od 26. junija do 4. julija 2009 Poletne glasbene tečaje za flavto, klarinet, saksofon in trobento. Namenjeni so začetnikom, ljubiteljem brez starostne omejitve, učencem nižjih in dijakom srednjih glasbenih šol ter študentom.

Vsebina tečajev, ki bodo potekali na Glasbeni šoli Celje in v Celjskem domu, je: individualno delo in komorna igra (duo, trio, kvartet, veliki ansambel), študij solistične literature (tudi ob prisotnosti korepetitorja), razvijanje tehnike pravilnega dihanja, nastavka, intonacije, vibrata...

V času Poletnih glasbenih tečajev Celeia bo organizirano več nastopov in koncertov v dvoranah Glasbene šole Celje, Celjskega doma in na odprtih prizoriščih (Vodni stolp in Stari grad Celje).

Maksimalno število udeležencev na tečajih za saksofon, klarinet in trobento je 8, na tečaju za flavto pa 16. Cena tečaja na udeleženca je 300 €.

Plačilo je možno v Turistično informacijskem centru Celje, Krekov trg 3, Celje, ali na TRR Zavoda Celeia Celje 01211-6000001277 (sklic je številka vašega telefona), do 25. junija 2009.

Rok prijave: 10. junij 2009, oziroma do zasedbe mest.

Datoteke:

© Zavod Celeia Celje | Pravno obvestilo | Piškotki | Produkcija: ENKI d.o.o.
Home Email Print