Novice

Darilni boni Dobimo se v mestu

Vabljeni k nakupu darilnih bonov Dobimo se v mestu. Boni v vrednosti 10 EUR, se lahko unovčijo pri več kot 40 ponudnikih v mestu. Uporabniki, ki se bodo odločili za nakup bona, bodo ob nakupu prejeli še poseben letak s seznamom vseh ponudnikov. Vsa mesta, kjer bodo lahko potrošniki unovčili bone, bodo oznamčena z nalepko Dobimo se v mestu.

Bone lahko kupite v Turistično informacijskem centru Celje, Glavni trg 17.

Več: Tadeja Falnoga, Referentka za Mestni marketing, 03 42 87 933, tadeja.falnoga@celje.si  

Seznam trgovin kjer lahko unovčite bone:

več

Zavod CeleiaCelje, v nadaljevanju organizator projekta, objavlja možnost izvajanja ulične prodaje pri projektu »PRAVLJIČNO CELJE 2017«, ki bo potekal od 01. do 31. 12. 2017 v starem mestnem jedru Celja.

Na povabilo se lahko do razpisanega roka do dne 30. 11. 2017 prijavijo samostojni podjetniki in pravne osebe, ki so registrirane in imajo vsa predpisana dovoljenja za opravljanje dejavnosti.

Ob tem velja izpostaviti, da morajo vsi interesenti upoštevati terminski in vsebinski načrt prireditev v sklopu »PRAVLJIČNO CELJE 2017«, ki zajema dopoldanski in popoldanski otroški program v PRAVLJIČNI DEŽELI na Glavnem trgu, koncerte na Krekovem in Glavnem trgu ter silvestrovanje na Krekovem trgu. 

Datoteke:

© Zavod Celeia Celje | Pravno obvestilo | Piškotki | Produkcija: ENKI d.o.o.
Home Email Print