Torek, 8. 11. 2011
Celjski dom ob 20.00


Pablo Guevara, flamenco kitara
Rafael Tejada, tolkala

Pablo Guevara je edinstven kitarist, ki se nam bo predstavil z avtorskimi skladbami ognjevitega flamenka, ki mu ga je v zibel položilo očetovo romsko poreklo. Rojen v Braziliji, že kar nekaj časa potuje po svetu. Na koncertu v Celju se mu bo pridružil španski tolkalist Rafael Tejada.

Torek, 14. 2. 2012
Celjski dom ob 20.00


Zgodba o Tangu
Stefan Milenkovich, violina
Marko Hatlak, harmonika
Ansambel Ars Tango: Marko Korošec, kitara; Luka Herman Gaiser, kontrabas; Mladen Delin, klavir;  Primož Vidovič, tenor; Ana Delin, sopran; Uroš Andič in Mateja Juvan, ples
Vrhunski gostujuči solisti vas bodo popeljali od starega Tanga Vieha iz gostiln in bordela do Tanga Nueva - klasičnega modernega tanga ...
V  tem glasbeno-scenskem eksperimentu boste ob strastni glasbi, plesu in besedi doživeli tudi atmosfero milonge, karizmatičnega violinista Stefana Milenkovicha pa boste odkrili v vlogi, v kateri ga poznajo samo nekateri – kot strastnega tanguerosa!
Predpremierna predstava projekta EPK Maribor 2012, v produkciji Društva za glasbeno umetnost Arsana.

Torek, 15. 5. 2012
Celjski dom ob 20.00


Goran Bojčevski z gosti
Goran Bojčevski je akademski glasbenik, diplomant Akademije za glasbo v Ljubljani, ki se je v rojstni Makedoniji že v srednješolskih časih izpopolnjeval pri svetovno znane profesorju Petku Radevu, nekdanjemu prvemu klarinetistu milanske Scale, ki ga je navdušil tudi za različne zvrsti etno glasbe. Z izbranimi gosti pripravlja večer balkanskih ritmov.
 

Pridržujemo si pravico do spremembe programa.

© Zavod Celeia Celje | Pravno obvestilo | Piškotki | Produkcija: ENKI d.o.o.
Home Email Print